Melding Misbruik!

Dit is van toepassing op alle pagina's van deze website van onze ģWonder dagritmekaarten:

Als VIP-er is het verboden je VIP nummer en wachtwoord aan derden uit te lenen, of laten gebruiken. Het VIP nummer is  persoonlijk geregistreerd, aan je naam en e-mail adres! Bij misbruik zal er een uitschrijving plaatsvinden.

Het is toegestaan al het materiaal van onze dagritme onderdelen GRATIS te downloaden, maar alleen voor persoonlijk gebruik.

Dit houdt in dat het niet is toegestaan ons materiaal via welke manier dan ook te gebruiken, te verspreiden en te verkopen, voor commerciŽle doeleinden, of voor persoonlijke en professionele inkomsten, ook als er teksten en/of afbeeldingen zijn aangepast, door ons of door anderen. Het is niet toegestaan het materiaal te verspreiden of te gebruiken op het W.W.W. zonder dat wij hiervoor toestemming hebben gegeven. Ook als er teksten en/of afbeeldingen zijn aangepast, door ons of door anderen.

Het is niet toegestaan, ons materiaal, waaronder: afbeeldingen en/of teksten uit het frame te halen/plaatsen, om dit te verspreiden via het W.W.W. en/of te gebruiken voor commerciŽle doeleinden, of voor persoonlijke en professionele inkomsten, ook als er teksten en/of afbeeldingen zijn aangepast, door ons of door anderen.

Tevens het vastleggen, en het verspreiden en/of verkopen van ons materiaal op welke manier dan ook, waaronder ook: audio en video/CD materiaal is niet toegestaan.

Alle karakters en afbeeldingen van Wonder, namen en rechten, komen toe, en zijn het originele werk van ģWonder Dagritmekaarten. Zie: Copyright.Voor informatie over lidmaatschap als VIP-er: Klik hier!** Wij zijn niet verantwoordelijk als er geen email terug gestuurd kan worden met VIP gegevens of bestelling bevestigingen als het email adres onduidelijk of onvolledig bij ons binnenkomt. Tevens bij een error melding dat wij niets kunnen versturen doordat het email adres niets kan ontvangen vanwege een volle mailbox, of andere storingen die niet te wijten zijn aan onze kant is dit van toepassing.

**
Het VIP nummer kan je gebruiken als je bij ons nieuwe kaarten of andere verzoekjes wilt aanvragen.
(Aanvragen voor nieuwe kaarten mogen niet meer dan 5 verzoekjes bevatten. Voor tekstveranderingen is geen limiet)
Helaas moeten wij dit doen omdat er mensen zijn die 20 verzoekjes per keer aanvragen, en dan wordt de
wachtlijst ontzettend lang. Dit betekent dat onze VIP-ers te lang moeten wachten voor ze een kaart kunnen ontvangen.
Om dit tegen te gaan hebben wij een limiet moeten invoeren. Wanneer het lidmaatschap is vervallen, vervalt ook het recht op de aangevraagde verzoekjes. Natuurlijk proberen wij de verzoekjes altijd zo snel mogelijk te maken, maar het kan zijn dat dit niet mogelijk is, bij een grote wachtlijst. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Het indienen van de verzoekjes kan in de maanden: Januari t/m April en Augustus t/m December van elk jaar.
Dit geldt niet voor gelamineerde dagritmekaarten. Deze zijn het gehele jaar te bestellen.
Tekstveranderingen op de bestaande dagritmekaarten kunnen worden aangevraagd, en worden vrijwel meteen opgestuurd na het lezen van je mail! Het VIP nummer is ook nodig als je je wachtwoord bij ons wilt opvragen omdat je die vergeten of kwijt bent. Een VIP nummer staat persoonlijk geregistreerd, met jou naam en e-mail adres! (Het e-mail adres kan veranderen, maar dit moet dan alleen aan ons doorgegeven worden...